Naše Prémiová čokoláda je dokonalou volbou nejen pro profesionální využití v gastronomii. Je vyrobena z nejvyšší kvality kakaových bobů, což jí dává vynikající chuťové vlastnosti a jedinečné aroma.
Čokoládovna, která vyrábí tuto prémiovou čokoládu, také vyrábí čokoládu pro další značky jako jsou XOCO, Scharffen Berger, Norman Love Confections, Mesocacao a další... některé tyto značky dodávají svojí čokoládu mistrům cukrářů z michelinských restauracích, což dokazuje, že se jedná o produkt vysoké kvality. Naše Prémiová čokoláda je dostupná v různých procentech kakaového obsahu, takže si můžete vybrat tu správnou chuť pro vás...
Tato čokoláda je vyráběna z vysoce kvalitních středoamerických kakaových bobů druhu Trinitario, pečlivě fermentovaných, sušených, tříděných, čištěných a pražených tak, aby bylo zachováno a zvýrazněno specifické aroma tohoto regionu. Čokoláda obsahuje 34,2 % kakaového tuku, plnotučné sušené mléko, malé množství slunečnicového lecitinu a neobsahuje žádné další přidané tuky.
Jak temperovat : Potřebné množství čokolády vložíme do tavícího zařízení, čokoládu zahřejeme na homogenní teplotu mezi 40°C – 45°C, aby se úplně rozpustila krystalická struktura. Při temperování postupujte podle teplotní křivky níže a ujistěte se, že celá čokoláda dosáhne těchto teplot v každém kroku: 40-45°C ; 26 °C ; 30.5 °C . Po temperování vlijte do forem a ochlaďte na 14-16°C při < 50% relativní vlhkosti vzduchu, dokud zcela neztuhne.
Balení obsahuje: 10 kg
18% drť kakaových bobů (nibsy), 24.6% kakaové máslo, 34% přírodní nerafinovaný třtinový cukr, 23% sušené plnotučné mléko, max. 0.4% slunečnicový lecitin
Alergeny | mléko |
Energetická hodnota kJ | 10262 kJ |
Energetická hodnota kcal | 2452 kcal |
Tuky | 40,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 26,4 g |
Sacharidy | 48,3 g |
- z toho cukry | 42,7 g |
Bílkoviny | 7,5 g |
Vláknina | 4,9 g |
Sůl | 0,05 g |
Kostarika
Barva | hnědá |
Kategorie: | Mléčná čokoláda |
Výrobce | ChocolateDelCaribe |
EAN | 80010010010 |
Kód produktu | 80010010010 |